divendres, 28 d’abril del 2017

398) CRÒNICA TRES-CENTES NORANTA SET DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

La CUP retreu al PDEcat que critiqui el suport de Nicolás Maduro, que s'ha fet la foto amb l'estelada vermella. 
Actualització de la situació legal del cas Pinyata. 




[Barcelona (República Catalana) 28/04/2017] 
L’AMIC DEL POBLE  

La CUP i el PDEcat han mostrat aquest dijous les seves discrepàncies sobre la internacionalització del procés. La guspira ha estat la publicació d'una foto on el president de Veneçuela, Nicolás Maduro, posa amb una estelada vermella.
La CUP ha retuitejat aquesta imatge aconseguida per l'organització internacionalista Ítaca, mentre que la dirigent del PDEcat Marta Pascal ha dit a Twitter que "Si algú creu que suma fent que Maduro es faci una foto amb l'estelada és que no ha entès res, absolutament res. Quin greu error!!". Per la seva part, el conseller Josep Rull ha expressat: "Aquests no són els meus companys de viatge... no vull el model de Maduro de cap manera!!".
La reacció cupaire ha vingut de la mà del cap de premsa Jordi Salvia, que ha replicat: "Sumem un important suport internacional d'un cap d'Estat i surten del PDeCAT a rajar de que es mulli... Estan fatal!". "El reconeixement internacional ha de ser transversal, com l'independentisme. Hi ha qui no enten res", ha dit la diputada Mireia Boya.
Figures del PP hi han sucat pa, com Xavier García Albiol, que troba una vergonya que el procés rebi el suport de Maduro, a qui titlla de "dictador repressor", mentre que Andrea Levy ha dit que "ens queda clar que costat de la democràcia estan".
El Partit Popular s'enten molt millor amb un altre amic americà del procés, el congressista republicà Dana Rohrabacher, que durant la seva estada a Barcelona no només es va reunir amb el president Carles Puigdemont, sinó també amb el delegat del Govern espanyol a Catalunya Enric Millo. Rohrabacher és un reaganista de pedra picada que fa costat a Donald Trump i que també s'ha reunit amb Marine Le Pen. 

ACTUALITZACIÓ DE LA SITUACIÓ LEGAL DEL CAS PINYATA
Actualització de la situació legal del cas Pinyata: “La passada setmana, ens va ser notificada a les imputades en l’Operació Piñata l’aprovació per part del jutge Eloy Velasco d’una nova pròrroga de 18 mesos en la fase d’instrucció. L’actual pròrroga hauria finalitzat el proper mes de juny, havent tingut teòricament fins al 15 de maig per posicionar-se les diferents parts. 18 mesos més que, en el que a nosaltres respecta, suposen l’allargament d’un càstig preventiu i d’un control sobre les nostres vides en forma de mesures cautelars, retirades de passaports, obligació d’anar a signar, i en definitiva, una forma d’un xantatge sobre la nostra llibertat. 18 mesos, de continuació i ampliació de recerques, d’assetjament policial i de guerra psicològica. El Poder, mitjançant els seus mecanismes repressius busca immobilitzar les nostres vides i lluites, nosaltres per la nostra banda, a través del suport mutu i la solidaritat afrontem la repressió, no des de la identitat de víctimes sinó des de la de lluitadores.
Judicis i sentències no podran parar-nos. Colze a colze. Afrontem la repressió.”
Mira també:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada