divendres, 3 de març del 2017

Els antics companys de candidatura d’Àngel Rodríguez ara demanen la seva dimissió de regidor d’Habitatge

ICV-EUiA demana dimissions en el govern municipal de l'Escala. 
Qüestionen la gestió dels regidors d'Habitatge i Serveis Socials. 





TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 03/03/2017 
L’Escala i Empúries (Alt Empordà).-  

Llegim en la premsa convencional comarcal que el conglomerat d’ICV-EUiA a l'Escala (sense representació ara mateix en el Consistori escalenc a causa de l’expulsió d’ICV del seu regidor) demana la dimissió dels regidors d'Habitatge, Àngel Rodríguez (no adscrit ex ICV), i de Serveis Socials, Maribel Calderón (PSC). 

GESTIÓ NULA I NEGLIGENT
En un comunicat, ICV-EUiA valora que els resultats de la gestió d'ambdós regidors del govern municipal són nuls, i les seves actuacions han resultat negligents.
ICV-EUiA denuncia que diverses famílies de l'Escala viuen ocupant habitatges de bancs perquè no tenen cap alternativa habitacional i que l'àrea de Serveis Socials no és diligent a l'hora d'ajudar les famílies amb les gestions administratives pertinents.
Àngel Rodríguez, que avui és regidor no adscrit, va ser elegit el 2015 com a candidat de la llista presentada per Iniciativa, candidatura que es va presentar al marge de Podem l’Escala a causa que aquesta formació no volia Rodríguez de cap de llista, considerant que durant els anys que havia estat regidor per ICV havia demostrat que no tenia un perfil propi de l’esquerra transformadora i alternativa.
Segons fonts informades, ICV-EUiA està preparant una candidatura per les properes municipals que sigui antagònica amb el govern escalenc del PSC i rival amb ERC. En el aquest marc es vol desmarcar del tot de la gestió de Rodríguez.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada