dijous, 13 d’octubre del 2016

Inseguretat al túnel de l'AVE de Girona

http://www.eltriangle.eu/cat/img2/2016/10/avegiro-36565.pngEls Bombers denuncien les mancances no solucionades per Adif i el Ministeri de l'Interior  









TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 13/10/2016 
Girona (Gironès).-  

Llegim a EL TRIANGLE que el túnel de l'AVE a la ciutat de Girona presenta mancances, principalment de seguretat, segons han denunciat els Bombers. Asseguren que n'han informat reiteradament els responsables de la infraestructura i que han decidit fer públics els problemes com a "darrera opció" per aconseguir que s'arreglin. Destaquen que si haguessin d'efectuar una intervenció en el marc de les seves competències en aquell túnel, no trobarien les condicions mínimes necessàries de "seguretat, eficiència i qualitat".
Els Bombers dirigeixen els seus retrets a l'empresa pública d'infraestructures, Adif, i al Ministeri de l'Interior de Govern espanyol. En concret, critiquen que no s'hagi aprovat el pla d'autoprotecció malgrat les inundacions que ja ha patit el túnel. A més, segons els Bombers, la infraestructura no disposa, entre altres mancances, de sistemes de control de fums ni de comunicació fix, tampoc té un protocol o instruccions per regular una intervenció en el túnel, ni hi ha material d'intervenció específic, ni es disposa de suficient personal per efectuar intervencions amb garanties en cas que calgués atendre moltes víctimes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada