dijous, 29 de setembre del 2016

Xerrada de Fatima Aatar i Natalia Andujar a l'Espai Marfà

En el marc de les Jornades sobre islamofòbia de gènere 






TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 29/09/2016 
Girona (Gironès).- 

Amb la sala de l’Espai Marfà plena de gom a gom aquest dijous hi ha hagut la segona sessió de les Jornades sobre islamofòbia de gènere, amb el títol de ‘Teories feministes contra el racisme antimoro i la islamofòbia de gènere’ amb Natalia Andújar i Salma Amazan de ponents.
L'Espai Antiracista de Salt i Girona i el col·lectiu Malapècora, que organitza aquestes jornades durant tres dijous consecutius, del 22 de setembre al 6 d'octubre, a les 7 del vespre, convoca la tercera sessió pel proper dijous amb el títol de ‘Islamofòbia de gènere en primera persona. Experiències de discriminació i resistència’, amb Fatiha El Moulali i Fàtima Taleb.
A l’estiu en una platja de Canes (Alps Marítims, Provença, Occitània) una escena ha materialitzat el que es podria escriure en pàgines i pàgines: policies locals armats i uniformats a la sorra obligant una dona amb hijab a despullar-se parcialment. 
Setmanes després hi va haver una dona embarassada brutalment agredida per dos feixistes als carrers de Barcelona en una atac islamòfob.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada