dimarts, 13 de setembre del 2016

240) CRÒNICA DUES-CENTES QUARANTA DE LA CROADA DE L’ESPANYA NEGRA CONTRA LA GENT CATALANA

Inés Arrimadas, filla del Cuerpo de la Guardia Civil, igual que Alícia S. Camacho 
Ciutadans, l’artefacte de d’agents de l’aparell burocràtic i repressiu de l’Estat espanyol per oprimir la gent catalana. 
El partit Ciutadans també va ser fundat per destruir tot el que va inspirar la creació de TV3 i Catalunya Ràdio. 


[Barcelona (República Catalana) 13/09/2016]  
L’AMIC DEL POBLE 

Hi ha qui pensa en escriure una rondalla com aquelles totèmiques animistes del temps en que els animals parlaven. Era una vegada que segons el pensament ancestral de la mare terra el fet que durant les darreres setmanes Riudarenes, a la Selva, sigui l’epicentre de cent terratrèmols, un de major amb moltes rèpliques, i just, el darrer, l’Onze de Setembre, això podria ser un senyal de la natura que és on va esclatar l’odi contra els abusos i violències de les tropes mercenàries de Castella al segle XVII, que va donar lloc a la denominada Guerra dels Segadors contra el rei d’Espanya, aleshores de la Casa d’Àustria, ara marqui el començament de la definitiva emancipació nacional catalana i de la seva gent per més Ciutadans, PP i Felipe González vulguin mantenir aquestes terres de la Mediterrània occidental sota el domini dels Borbons. Aquesta rondalla, almenys podria servir per crear condicions subjectives d’alliberament mentre Carles Puigdemont i el PDC fan passes enrere vers l’acceptació del legalisme de l’Estat espanyol, una manera de passar anys i anys governant la Generalitat en el marc autonòmic, ja que realment tenen por d’anar a parar a les vitrines blindades del Museu de la Història de la Lluita de Classes en cas d’existir una república catalana.

Sobre Ciutadans i els mitjans de comunicació 
Ciutadans, l’artefacte de d’agents de l’aparell burocràtic i repressiu de l’Estat espanyol per oprimir la gent catalana també va ser fundat per destruir tot el que va inspirar la creació de TV3 i Catalunya Ràdio. Així, el partit polític Ciudadanos va ser fundat per destruir tot el que va inspirar la creació de TV3 i Catalunya Ràdio i per posar fi al que representen la ràdio i la televisió públiques de Catalunya. Com que creuen que Catalunya no és una nació, no entenen el caràcter nacional dels nostres mitjans públics. Ara que, arran de les informacions dels actes de la Diada tornen a dir que TV3 és una “televisió independentista” i a repetir-ho fins a l'extrem d'intimidar els seus professionals, pot ser un bon moment per: primer, defensar la funció nacional dels mitjans públics de la Generalitat; segon, desmuntar algunes mentides sobre la CCMA que diuen repetidament al Parlament de Catalunya; tercer, alertar d'algunes trampes en les quals és molt perillós caure i quart, assajar propostes de futur per al conjunt de l'audiovisual català. Ciutadans vol destruir TV3. I en cada discussió sobre audiències, pluralisme, pressupostos, llengua, mandat marc, contracte-programa, etc., d’hauria de tenir molt en compta la premissa: Ciutadans es va fundar per posar fi a TV3, Qüestiona el pluralisme dels informatius. Qüestiona que informi de les manifestacions independentistes. Ciutadans no para d'empastifar-ho tot per mirar d'assolir els seus objectius fundacionals: “Tener como propósito inmediato la denuncia de la ficción política instalada en Cataluña”, ja que es van fundar pensant que era “cada vez más escandalosa la pedagogía del odio que difunden los medios de comunicación del Gobierno catalán contra todo lo “español”. La nación, soñada como un ente homogéneo, ocupa el lugar de una sociedad forzosamente heterogénea”. Aquestes dues afirmacions, extretes del primer manifest de Ciutadans per a la creació d'un partit polític nou, són una esmena a la totalitat al text que el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat l'any 1983, que situa com un dels principals objectius de la CCMA ajudar a la consolidació i expansió de la llengua, la cultura, la identitat i la projecció internacional de Catalunya, reflectint la diversitat de la nostra societat actual. Tothom sap que TV3 i Catalunya Ràdio es van fer per explicar el que passa als Països Catalans en la llengua catalana (també en llengua occitana el que passa a la Vall d’Aran, cosa impossible dins l’Estat francès) i per explicar el que passa al món des d'una mirada pròpia, nacional catalana. Ciutadans es va fundar creient que “los terriorios carecen de derechos” i fixant que “el nuevo partido denunciará el caràcter antidemocrático de las ideologías identitarias”, tal com recull el seu segon manifest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada