dimarts, 27 de setembre del 2016

Difonen per les xarxes socials una fotografia de Santi Vila al Casal Independentista de Figueres

A la fotografia de 1990 es veu Vila amb el puny alçat al local de Maulets i Catalunya Lliure 
A la dreta de la fotografia de 1990 es veu Santi Vila amb el puny alçat al Casal Independentista de Figueres (Imatge: Casal de Catalunya Lliure / Maulets)
A la dreta de la fotografia feta a Figueres en el Casal Independentista, de Maulets i Catalunya Lliure, apareix Santi Vila amb el puny dret alçat, quan es considerava marxista-leninista de l'entorn del PSAN. Després es va pasar a les JERC i finalment fou elegit alcalde per CiU.  Tota una carrera petit burgesa. 


TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 27/09/2016 
Figueres (Alt Empordà).- 

Recentment Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha destacat la victòria electoral del “centrisme” després dels resultats de les eleccions del País Basc (PNB) i de Galícia (PP) el diumenge. Des del seu compte de Twitter, el conseller figuerenc ha reivindicat la necessitat que aquests resultats siguin l'inici d'un nou cicle polític.
Pere Puig Canet ha penjat al seu facebook una fotografia de 1990 de Santi Vila al Casal Independentista de Figueres --local de Maulets i Catalunya Lliure-- amb el comentari “Conseller Santi Vila: A Euskadi, a Galícia.. L'electorat premia els perfils centristes. Comença un cicle nou? Tant de bo! Bona setmana. I aquí una foto d'allà 1990 al Casal Independentista de Figueres quan el botiflerot no tenia el perfil tant centrat.”  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada