dijous, 17 d’agost del 2023

Una manifestació exigeix responsabilitats a l’Estat espanyol pel 17-A

Una manifestació exigeix responsabilitats a l'Estat espanyol pel 17-A i s'interroga sobre una guerra bruta 

S'ha fet davant la seu de la Delegació del Govern espanyol a Barcelona 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Ripoll (Ripollès, comtat d'Osona) 17/08/2023.- Llegim a VilaWeb que la Plataforma 17-A Exigim Responsabilitats ha convocat aquest migdia una manifestació per denunciar la manca d'investigació de l'Estat espanyol en els atemptats del 17-A i exigir-ne responsabilitats. Unes tres-centes persones s'han manifestat, aplegant-s'hi a les 12.00 hores davant la seu de la Delegació del Govern espanyol a Barcelona, al número 278 del carrer de Mallorca. Amb màscares a la cara, han ensenyat pancartes amb lemes com ara Terrorisme d'Estat i Estat assassí, fotografies amb bombones de butà en què veia escrit CNI i algunes de les persones manifestants s'han estirat a terra com a acte simbòlic de representació de l'atemptat de 2017. 

S'havia convocat una concentració de caràcter polític que no coincideix amb l'acte institucional a Rambla. La Plataforma 17-A Exigim Responsabilitats havia convocat una manifestació per denunciar la manca d'investigació de l'Estat espanyol. "Diguem ben alt que la presidència del Consell de la Unió Europea l'ocupa aquests dies un Estat assassí", havien dit a Twitter els CDR, que també s'havien afegit a la convocatòria.  

Sense confidents, no haurien hagut atemptats gihadistes a l'Estat espanyol: a l'11M, els confidents van portar la dinamita fins a Madrid i, a Barcelona, l'Imam de Ripoll és el gran desconegut 

Llegim a La República.cat que l'Estat espanyol tingui com a denominador comú (a més de suposar una peça clau i imprescindible) dels atemptats gihadistes que ha patit els confidents, provoca a la resta de policies i serveis secrets europeus un veritable pànic. 

El Regne d'Espanya no és de fiar per molts dels serveis secrets més importants del món 

Amb els precedents de Madrid de l'11-M i els atemptats de Barcelona i Cambrils, els serveis policials espanyols -i, sobretot, els serveis secrets- han perdut la confiança d'altres Estats. I que segueixi l'opacitat al voltant de l'Imam de Ripoll, amb la negativa de constituir la comissió d'investigació parlamentària, agreuja la situació. 

El CNI i la policia visiten l'Imam a la presó fins a quatre vegades i no existeix cap rastre? 

No només això, sinó que en el moment de sortir no és reportat i desapareix del control. I, s'instal·la a Ripoll com a Imam i ningú el controla? A les conclusions de l'11M, aquesta era ja una recomanació dels membres de la comissió, els controls als imams. 

És possible que un confident com l'Imam de Ripoll estableixi una base/fàbrica per obtenir explosius al xalet d'Alcanar i el CNI digui que no en sabia res?. Realment, és complicat d'entendre com no s'aclareixen aquestes preguntes bàsiques en un estat on existeixen precedents de males pràctiques policials i dels serveis secrets.  De veritat és creïble que quatre bojos estableixin una fàbrica d'explosius en un xalet d'una urbanització i els serveis secrets i la policia espanyola no tinguin ni idea?. Algun servei secret estranger (Mossad, CIA…) va avisar de la fàbrica d'explosius d'Alcanar i -veient que a l'Estat no li feien cas- va facilitar l'explosió?. Són tantes les preguntes, són tantes les respostes… Impedir la comissió d'investigació dels atemptats és un veritable crim d'estat i amagar el que s'ha fet malament és un veritable escàndol, sobretot tenint en compte els precedents existents amb l'atemptat de l'11-M. 

Moltes qüestions per resoldre: 17-A, un crim d'estat? Falsa bandera? Rajoy va avalar la mentida de l'11-M, va avalar un atemptat de falsa bandera per impedir el referèndum independentista de l'U d'Octubre 2017? I qui va ordenar l'explosió del xalet d'Alcanar, cosa que va impedir una massacre de turistes a la Sagrada Família o en altres lloc de Barcelona i l'estat d'excepció del Govern espanyol a Catalunya? Moltes qüestions sobre el 17-A. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada