dilluns, 14 d’agost del 2023

Un sabotatge tècnic deixa sense Internet i cobertura l'Estartit

Un sabotatge tècnic deixa sense Internet i cobertura l'Estartit 

Han tallat cablejat de les dues torres de comunicacions de Rocamaura, al Montgrí, i una infraestructura a la zona urbana 

Els són similars als viscuts a la Garrotxa 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries) 14/08/2023.- Llegim al Diari de Girona que un sabotatge tècnic està provocant problemes en les telecomunicacions l'Estartit (Torroella de Montgrí, Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries). Algú ha tallat amb radial el cablejat de les dues torres de telecomunicacions que hi ha al Rocamaura i també, una infraestructura de comunicacions que es troba a l'entrada del poble,a tocar a les dependències de la Guàrdia Civil. Això provoca que hi hagi problemes sobretot d'accés a Internet i cobertura de telefonia mòbil. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i han confirmat els fets, segons aquest diari. 

Aquests fets precisament són similars als viscuts a la Garrotxa durant la setmana passada i també el modus operandi: el tall de cables dels punts de comunicacions. En aquell cas van deixar pràcticament tota la comarca garrotxina afectada. 

En el cas de Torroella de Montgrí i l'Estartit (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries), l'Ajuntament informa que aquesta incidència ha deixat sense servei diverses companyies de telefonia mòbil -sobretot de Movistar, el Grup Mas Móvil i Orange- a l'Estartit. Arran d'això, apunten fonts municipals hi ha usuaris que no tenen Internet i també s'ha detectat problemes en la recepció d'emissores de ràdio i televisió i els datàfons de cobrament amb targeta. També asseguren que treballen amb les companyies afectades per restablir el servei com més aviat millor. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada