diumenge, 28 de maig del 2023

ERC, CUP, Junts i Figueres Futur protesten per les pintades misògines, com ‘puta’, contra Agnès Lladó

ERC, CUP, Junts i Figueres Futur protesten per les pintades misògines, com 'puta', contra Agnès Lladó  

Esquerra Republicana de Figueres denuncia «atacs i actituds misògines» contra Agnès Lladó 

La CUP, Junts per Figueres i Figueres Futur han mostrat la seva solidaritat amb l'alcaldessa 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 28/05/2023.- Segons EMPORDA.INFO, Esquerra Republicana de Figueres ha manifestat a través de les seves xarxes socials que l'alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, la seva candidata a les eleccions d'aquest diumenge 28 de maig, està rebent «atacs i actituds misògines». En aquesta publicació hi comparteixen uns cartells electorals de Lladó que han sigut vandalitzats amb insults de caràcter masclista, com ara 'puta', com a prova d'aquests atacs. Des d'ERC de Figueres es pregunten si «això és el que ha d'aguantar una dona que decideix fer política per transformar la seva ciutat?» i afegeixen que «el masclisme i la confrontació només són el refugi d'aquells que no tenen ni propostes ni projecte per Figueres». 

Les mostres de suport cap a Lladó no han tardat a arribar. El primer a fer-ho ha estat Xavier Colomer, candidat de la CUP a l'alcaldia de Figueres, el qual ha dit que «és difícil encapçalar un projecte polític per tot el que implica, no em vull ni imaginar fer-ho com a dona! En eradicar això tots i totes hem d'anar de la mà». 

Per la seva banda, l'alcaldable de Junts per Figueres, Jordi Masquef, ha expressat que «aquests insults no s'han d'aguantar ni permetre. El desacord es mostra a les urnes i amb respecte, mai així!». 

Carles Arbolí, candidat de Figueres Futur, també ha mostrat la seva solidaritat amb l'alcaldessa: «Una vergonya que l'any 2023 encara hàgim de suportar accions menyspreables com aquestes». 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada