dimecres, 16 de novembre del 2022

Mas Vilanera haurà d'esperar

Mas Vilanera haurà d'esperar 

Les obres i actuacions previstes a Mas Vilanera hauran d'esperar un temps, als pressupostos de 2023 de l'Ajuntament de l'Escala no hi ha cap partida prevista 

Tampoc es té constància que arribin les subvencions necessàries per poder afrontar el projecte 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 16/11/2022.- Segons el Canal 10 Empordà, el ple municipal del mes de juliol d'aquest anys de l'Ajuntament de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) va aprovar per unanimitat la compra de Mas Vilanera (parròquia d'Empúries, terme de l'Escala), pel que es va habilitar una partida d'un milió tres-cents mil euros. La compra implicava els més de dos mil metres quadrats de mas més els terrenys que l'envolten, uns 2 mil vuit-cents més, que es sumaven a les 33 hectàrees comprades fa quatre anys per tal de protegir aquest entorn, que actua com a connector dels Parcs Naturals del Montgrí i dels Aiguamolls.  

Segons el Canal 10 Empordà, la voluntat municipal és que l'espai es converteixi en un equipament de referència, inclosa la possibilitat de ser una de les seus Reserva de la Biosfera. La intenció era poder-hi començar a treballar durant l'any 2023, però el govern municipal afirma que "no ha estat possible". Els fons d'altres administracions i dels Next Generation encara no arribaran. El retard en l'actuació s'afegeix, s'explica, per uns pressupostos "que volen ser realistes", que entre d'altres han deixat per més endavant la urbanització dels Emperadors o l'Estany de Poma, on s'aprofitarà el 2023 per fer petites actuacions. La tinent d'alcalde de l'ajuntament Marta Rodeja ho explicava al programa La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà. També es referia a les activitats nadalenques. Marta Rodeja parlava d'un nou model que implica substituir el Mercat de Nadal. Com és fa cada any es donarà la benvinguda a les festes de Nadal i Reis amb l'encesa de la il·luminació nadalenca dels carrers del municipi. 

L'entrevista a La Casa de la Vila es pot recuperar íntegre a la carta a [www.canal10.cat]. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada