dijous, 3 de novembre del 2022

Commemoració de la Diada Catalunya Nord i cloenda del Correllengua a Perpinyà

Commemoració de la Diada Catalunya Nord i cloenda del Correllengua a Perpinyà




















Commemoració de la Diada Catalunya Nord i cloenda del Correllengua a Perpinyà 

La CAL organitza un autobús per pujar a Perpinyà el proper 5 de novembre 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 03/11/2022.- Llegim al portal Llibertat.Cat que com cada any, la CAL fa coincidir l'Acte Final del Correllengua amb la celebració de la Diada de la Catalunya Nord, que enguany se celebra dissabte 5 de novembre. Sota el lema Obrim fronteres, esborrem el Tractat dels Pirineus hi ha convocada una manifestació que sortirà de la plaça Catalunya de Perpinyà a les quatre de la tarda. 

Per tal de facilitar l'assistència del màxim de persones, des de l'entitat s'està organitzant un autocar que sortirà a les 7:15h de la plaça de Santa Magdalena d'Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) i farà tres parades a Barcelona abans d'enfilar cap a Perpinyà (Plana del Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló). A les 7:30h recollirà els assistents a la plaça de Joan Peiró, davant l'Hotel AC de Sants. A les 7:45h, l'autocar recollirà la gent a plaça Universitat (a la parada de bus) i a les 8:00h, a Fabra i Puig, al costat de l'estació RENFE. 

L'arribada a Perpinyà està prevista a quarts d'onze. Es dedicarà el matí a visitar la Porta dels Països Catalans, impressionant obra d'Emili Armengol que representa la porta d'entrada als Països Catalans com una frontera invisible i històrica. 

A les 13:00h, dinarem plegats a Baó (Riberal, Rosselló, comtat de Rosselló) i a partir de les 15:00h, es sortirà cap a Perpinyà rumb a la manifestació. 

Després de la participació en la manifestació convocada a les 16:00 hores, a les 18:30 hores l'autocar recollirà els assistents al Bulevard Wilson, al costat del Castellet de Perpinyà, per tornar cap a Barcelona i Esplugues de Llobregat. 

Tothom que vulgui pujar a Perpinyà amb l'autocar de la CAL caldrà que s'inscrigui a través del formulari, trucant al 93 415 90 02 o enviant un correu electrònic a [cal@cal.cat]. Caldrà, també, fer efectiu l'ingrés de 10 euros (SOCIS) o de 12 euros (NO SOCIS) al següent compte corrent: ES64 2100 0780 1902 0008 5432. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada