dimecres, 26 d’octubre del 2022

Dolors Feliu tanca la campanya dels 10 anys de l’ANC en un emotiu acte a Arenys de Munt

Dolors Feliu tanca la campanya dels 10 anys de l'ANC en un emotiu acte a Arenys de Munt 

Per commemorar la clausura del 10è aniversari de l'entitat 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Arenys d'Amunt (Alt Maresme, Maresme, comtat de Girona) 26/10/2022.- Aquest cap de setmana, membres actuals i ex-membres del Secretariat Nacional d'anteriors mandats de l'ANC, s'han retrobat a Arenys de Munt -allà on va començar tot- per commemorar la clausura del 10è aniversari de l'Assemblea Nacional Catalana. La presidenta de l'entitat, Dolors Feliu, va ser l'encarregada de cloure la campanya. 

Feliu va recordar les grans manifestacions de l'entitat i va recordar que en són la pedra angular: "Veure les grans mobilitzacions que hem fet ens eixamplen el cor, com la Via Catalana o el punt, però també recordem el 9-N i l'1-O com a grans actes democràtics i de país. Fins a la consulta d'Arenys de Munt, la llavor que va fer que l'Assemblea es constituís el 2012." 

La presidenta va remarcar que: "Hi ha partits que ja han passat els seus cicles i ja no s'atreveixen a més, pel que sembla, però malgrat que la repressió encara és forta, la gent hi és, és la gent la que alimenta l'Assemblea i és a aquesta gent a qui es dirigeix l'entitat", i va acabar "Mentre hi hagi alè a la societat catalana per continuar lluitant per la independència, nosaltres hi serem. Aquest és el nostre futur: aconseguir la independència!". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada