dilluns, 3 d’octubre del 2022

Commemoració del 113è aniversari de l'afusellament del fundador de l'Escola Moderna

Commemoració del 113è aniversari de l'afusellament del fundador de l'Escola Moderna 

Dijous 13 d'octubre, a les 12 del migdia, Ofrena Floral davant el  monument a Francesc Ferrer i Guàrdia a la muntanya de Montjuïc 

Aquest octubre de 2022 es compleix el 113è aniversari de l'afusellament del pedagog català Francesc Ferrer i Guàrdia. Com cada any, hi haurà un homenatge organitzat per la Fundació Ferrer i Guàrdia al fundador de l'Escola Moderna, assassinat injustament per les seves idees i per dedicar la seva vida a lluitar per un futur amb més llibertat i justícia social. Per reconèixer el llegat de Ferrer i Guàrdia, hi haurà el dijous 13 d'octubre, a les 12 del migdia, una Ofrena Floral davant el seu monument a la muntanya de Montjuïc. 

L'acte comptarà amb la intervenció commemorativa de Pau Gonzàlez, regidor d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona. 

Com a personalitat convidada a l'Ofrena, intervindrà Francisco Delgado, escriptor i activista per una educació laica. Va ser diputat i senador a les Corts Generals, així com president de l'associació Europa Laica. Autor de diverses publicacions sobre l'educació, recentment ha publicat el llibre De la instrucció pública a la digitalització de l'ensenyament - Espanya (1820-2020).  

L'Ofrena serà conduïda per la coordinadora de la Fundació Ferrer i Guàrdia, Hungria Panadero, i comptarà amb un discurs de benvinguda a càrrec del president de l'entitat, Joan-Francesc Pont. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada