divendres, 7 d’octubre del 2022

28-31 octubre i 1-5 de novembre: les Fires Populars de Girona tindran una vintena d’actes

El cartell de les Fires Populars. | DDG


28-31 octubre i 1-5 de novembre: les Fires Populars de Girona tindran una vintena d'actes  

El col·lectiu Rebel·lió o Extinció serà el pregoner 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès) 07/10/2022.- Llegim al Diari de Girona que durant les Fires de Girona, que se celebraran del 28 d'octubre al 6 de novembre, les entitats Ateneu 24 de Juny, Ateneu Popular Salvadora Catà, Casal Independentista El Forn, Barrufet Rondinaire i Associació de Reagge Rise Up han organitzat novament les Fires Populars. Aquest any, tindran una vintena d'activitats que començaran amb el pregó a càrrec del col·lectiu Rebel·lió o Extinció de Girona. 

El primer dia, el 28 d'octubre, també es faran dos concerts, el de Fuckboy i Sexy Toys a l'Ateneu 24 de Juny.  

L'endemà, a l'Ateneu Popular Salvadora Catà també hi haurà les actuacions musicals d'El Paio del Terrat, Senyor Oca & Djgale i Pd Ryna.  

Mentrestant, el 30 d'octubre se celebrarà el correataneus. 

El 31 d'octubre tindrà lloc el bicicrucis i també els concerts de The Holy Sinners i M.E.L. a l'Ateneu 24 de Juny,  

Mentre que l'1 de novembre es farà l'espectacle infantil i la xocolatada a l'Ateneu 24 de Juny, i la castanyada i amb un glosat al Casal Independentista El Forn. 

Aquest mateix espai acollirà el desè Sant Pere Rock amb el 4 de novembre, amb els concerts de Revenaj, Extripala, Gürtel Club i Regaaebretols.  

L'endemà, l'últim dia, se celebrarà el desè Sound Narcís amb Daba Makourejah i Ragga Youth Posse Ft. Ranking Dixie and I Fi. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada