dissabte, 24 de setembre del 2022

Polèmica jornada del partit Esquerra Veda (nou nom del PSUC una vegada s’ha dissolt ICV) a l’Escala

Polèmica jornada del partit Esquerra Veda (nou nom del PSUC una vegada s'ha dissolt ICV) a l'Escala 

Stop Macro Parc Eòlic Marí havia mifestat: "Un debat sense convidar el territori no és un debat i una transició energètica que no té en compte el territori no és justa ni sostenible" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 24/09/2022.- Aquest dissabte al matí l'Escala s'ha celebrat les Terceres Jornades Ecosocialistes a Comarques Gironines organitzades pel patit integrat als Comuns, Esquerra Verda (nova denominació del PSUC després de la dissolució d'ICV) amb el tema anunciat "energies renovables i el territori" i presentades pel seu coordinador nacional, Andreu Mayayo. A la taula rodona hi participen el regidor pels Comuns de l'Escala, Albert Pons i el catedràtic de física de la UdG Pere Roura Grabulosa, essent la moderadora Geni Pascual, coordinadora del partit a les comarques gironines. 

Es dona la circumstància que el regidor Albert Pons des del primer moment ha defensat públicament el macro parc eòlic marí Tramuntana al golf de Roses. 

Des del moment de l'anunci d'aquest acte a l'Escala ja va començar la polèmica a les xarxes socials, com ara el fet per Stop Macro Parc Eòlic Marí: "Un debat sense convidar el territori no és un debat i una transició energètica que no té en compte el territori no és justa ni sostenible". També hi ha missatges personals crítics.    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada