divendres, 30 de setembre del 2022

Manifestació contra el feixisme i el racisme ahir a Santa Coloma de Farners

Concentració a Santa Coloma de Farners ahir per protestar per l'apunyalament del jove. | DAVID APARICIO


Manifestació contra el feixisme i el racisme ahir a Santa Coloma de Farners 

El que en principi era una concentració contra les agressions feixistes, l'apunyalament d'un noi, fill d'una família d'origen senegalès, i l'impunitat pels delictes d'odi es transformà en una manifestació pels carrers de la vila            

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Coloma de Farners (les Guilleries, Baix Montseny, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 30/09/2022.- Santa Coloma de Farners va acollir ahir a les set del vespre una manifestació pels carrers a partir d'una concentració convocada per grups antifeixistes a la plaça 1 d'Octubre. Amb el lema «Contra el feixisme, acció directa! Els delictes d'odi no quedaran impunes», es va manifestar el rebuig per l'apunyalament neonazi i el racisme. Hi havia una pancarta de La Forja que deia «Fora feixistes dels pobles. No a l'impunitat  als delictes d'odi». 

El que en principi era una concentració contra les agressions feixistes, l'apunyalament d'un noi, fill d'una família d'origen senegalès, i l'impunitat pels delictes d'odi es transformà en una manifestació pels carrers de la vila.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada