dilluns, 26 de setembre del 2022

Ja són tres els detinguts per l’apunyalament a Santa Coloma de Farners

Ja són tres els detinguts per l'apunyalament a Santa Coloma de Farners 

Els Mossos els acusen d'un delicte d'odi i d'homicidi en grau de temptativa 

La víctima, fill d'una família d'origen senegalès, continua ingressada al Trueta 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Coloma de Farners (les Guilleries, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 26/09/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que els Mossos d'Esquadra han detingut, de moment, tres elements per l'agressió amb arma blanca dissabte a la matinada a un jove a Santa Coloma de Farners i les acusen dels delictes d'odi i d'homicidi en grau de temptativa. La víctima, que continua estable a l'Hospital Josep Trueta, és un noi de 25 anys veí d'Arbúcies i de pares d'origen senegalès, i pel que fa als atacants, se'ls relaciona amb grups d'ideologia nazi, per la qual cosa se'ls investiga per delicte d'odi, que podria haver estat el desencadenant de l'apunyalament. 

L'agressió al jove d'Arbúcies va tenir lloc cap a quarts de quatre de la matinada a prop del carrer de Salvador Espriu i no lluny del pavelló de Santa Colo ma de Farners on tenia lloc un dels actes programats en el cartell de festes, ja que aquests dies la població està de festa major.  

El jove veí d'Arbúcies va ser agredit greument amb arma blanca i va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta. Allà dissabte el van intervenir quirúrgicament i el seu estat era greu i estable. Fonts hospitalàries van confirmar que el noi ahir continuava estable ingressat al centre. 

Reaccions a l'agressió 

Les reaccions a l'agressió s'han anat succeint des que es van conèixer els fets. Dissabte a la nit, l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners va emetre un comunicat condemnant els fets, desitjant la recuperació de la persona afectada i destacant que els fets delictius no tenien res a veure amb els actes de celebració de la festa major d'aquests dies. 

També la CUP de Farners i d'Arbúcies han expressat el seu rebuig a l'agressió i malestar pels fets, i han destacat l'historial nazi d'un dels agressors. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada