dilluns, 26 de setembre del 2022

Identificat instantàniament l’element que va agredir amb arma blanca el noi d’Arbúcies durant la festa major de Santa Coloma de Farners gràcies a una fotografia

Identificat instantàniament l'element que va agredir amb arma blanca el noi d'Arbúcies durant la festa major de Santa Coloma de Farners gràcies a una fotografia 

Les xarxes socials fan difusió de l'agressor   

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Coloma de Farners (les Guilleries, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 26/09/2022.- Al twitter ContraInfos Girona, a les 6.34 p. m. del dissabte 24 de setembre, hi ha una penjada una fotografia on es veu l'agressor amb la navalla a la mà quan l'apunyalament del noi d'Arbúcies, a Santa Coloma de Farners, acompanyat per dos altres 

 [https://twitter.com/GiContraInfos/status/1573712413899251714]. L'escrit diu: "Aquest noi amb una arma blanca a la mà és l'Àngel Valls. Aquest puto nazi aquesta nit passada va apunyalar a un altre noi a les festes majors de Farners de la Selva». Valls ha fet de sgurata i pertany als ultres de Gerunda Sud, segons les xarxes socials).  

Per altra banda, circula una fotografia, feta durant la pandèmia de covid-19, de Valls amb un ex-comissari del Cos Nacional de Policia, també a les xarxes socials.  

Reaccions d'Interior i d'Igualtat 

Llegim al diari El Punt Avui que el conseller d'Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, i la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge, van condemnar ahir l'apunyalament de Santa Coloma de Farners durant la festa major de la vila, que els Mossos d'Esquadra investiguen com un delicte d'odi.  

En les respectives piulades, Verge va denunciar que els discursos d'odi són "la legitimació de les agressions" i va afirmar que "la principal amenaça terrorista en el món avui és l'extrema dreta". Elena va assegurar que la conselleria que dirigeix i la policia catalana no deixaran "passar ni un" delicte d'odi. 

De moment, hi ha tres detinguts per l'agressió, que es va fer arma blanca al voltant del carrer Salvador Espriu la nit de divendres a dissabte. 

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners va emetre un comunicat que va penjar a les xarxes socials condemnant els fets i va desitjar la recuperació de la persona afectada. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada