divendres, 30 de setembre del 2022

Es realitzen diversos actes a Girona pel 5è aniversari de l'1-O

Es realitzaran diversos actes a Girona pel 5è aniversari de l'1-O






















Es realitzen diversos actes a Girona pel 5è aniversari de l'1-O 

Avui 30 de setembre es fan tres actes simultanis a diferents indrets de la ciutat de Girona i demà 1 d'octubre se centraran a la plaça de l'U d'octubre i la plaça Josep Pla 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 30/09/2022.- Llegim a Llibertat.Cat que les commemoracions pel 5è aniversari de l'1-O comencen avui divendres a les 17:00h amb una roda de premsa a la plaça de l'U d'Octubre de Girona, a les 18:00h es projectarà el darrer concert de Lluís Llach al Cinema Truffaut, a les 20:30h a la plaça de l'U d'Octubre es farà un concert de Pirats Sound Sistema, Akoblats, Ruk's i Ras i Kurt. Per acabar a les 21:30h hi haurà una botifarrada a la mateixa plaça.  

També aquest divendres, a les 19:00h, a un altre indret de la ciutat, al pati de l'EscolaVerd, es projectarà el documental 21 fortaleses, que es va estrenar l'1-O del 2021 i explica els fets de l'1 d'octubre del 2017 a Girona, a través dels 21 col·legis electorals que hi va haver a la ciutat.   

Una hora més tard, a les 20:00h, es realitzarà la Marxa de l'1 d'Octubre, que anirà de l'Escola Verd a l'Escola Joan Bruguera per acabar a l'Escola Eiximenis. 

També avui hi ha un tercer acte simultani a l'altra punta de la ciutat, ja que a les 19:00h es farà una marxa de torxes des del pàrquing de caravanes de Domeny, que preveu arribar una hora més tard a Sant Julià de Ramis. Després hi haurà parlaments amb represaliats, els advocats de Dret de Defensa de Girona i Gabriela Serra (Lluita no-violenta) i Toni Castellà (Consell per la República). 

El CDR Girona i Desobediència Civil han convocat per demà dissabte 1 d'octubre a la plaça de l'U d'Octubre a les 7 del matí un llançament de coets per la independència i l'inici de marxes d'alliberament des de diferents punts de la ciutat. A les 9:00h hi haurà una xocolatada popular i a les 9:30h un debat constituent amb Marga Borràs. A les 10:00h una batucada i ball de bastons i a les 11:00h Desobediència Civil farà un taller de formació d'autodefensa. A les 12:00h hi haurà un vermut per la independència amb represaliades i advocats.  

Manifestació demà a Girona per la campanya Carla absolució 

Demà dissabte, a les 14:00h, hi haurà un dinar popular i solidari organitzat pel CDR Girona a la plaça Josep Pla per recaptar fons per la campanya Carla absolució i el dia finalitzarà amb una manifestació a les 19:30h que sortirà de la plaça de l'U d'Octubre. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada