dissabte, 17 de setembre del 2022

Corbins nou poble alliberat simbòlicament del Regne d'Espanya

Corbins, nou poble alliberat del Regne d'Espanya



















Corbins nou poble alliberat simbòlicament del Regne d'Espanya 

L'alliberament de la ciutat de Girona serà l'1 d'octubre 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 17/09/2022.- Llegim al portal Llibertat.Cat que aquest diumenge al matí, s'alliberat el municipi de Corbins (Segrià) i ja es pensa com es va anunciant a les xarxes socials l'alliberament de la ciutat de Girona el dissabte 1 d'octubre, coincidint amb la commemoració del 5è aniversari del Referèndum. 

Es va començar amb Bàscara (Alt Empordà) i ha seguit  Amer (la Selva), Sant Esteve de Palautordera (Alt Maresme), Folgueroles (Osona) i avui Corbins.  

Per a l'entitat impulsora, Desobediència Civil Catalunya: "Aquests alliberaments suposen un aprenentatge i un entrenament que ens durà al punt de confrontació amb l'estat espanyol alhora que ens permetrà pressionar la classe política catalana. Amb aquests alliberaments estem construint una xarxa que vol expandir-se per tot el territori". I recorda que "amb l'alliberament de Girona començarem una nova etapa en la qual pretenem que totes i cadascuna de les viles siguin conscients del seu empoderament propi, demostrant així, que el control del territori és possible i que aquest, depèn de tothom". Fent referència a la lluita, portada fins ara, manifesta que: "Si bé quatre viles no fan trontollar l'estat, sí que són el principi d'un alçament col·lectiu que esdevindrà en el compte enrere cap a l'alliberament nacional". Manifesta que: "Davant la debilitat dels politics, la fermesa del poble. Cal trencar les cadenes que ens oprimeixen, poble a poble.  

Aquest 17 de setembre Corbins serà alliberat. Som el poble, tenim el poder!". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada