divendres, 23 de setembre del 2022

Actes el Primer d'Octubre també a l'Escala

Actes el Primer d'Octubre també a l'Escala 

Concentració davant l'ajuntament, a les 10 del matí, amb la Coral Groga, per retre homenatge a les persones de l'Escala, i d'arreu, que van guardar les urnes; a totes aquelles que van votar i a totes les que van defensar les urnes amb els seus cossos 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 23/09/2022.- Amb motiu del 5è aniversari del 1r d'Octubre, el dia que es va votar i es va guanyar el referèndum d'autodeterminació. 

Enguany, el Consell per la República Catalana ha convocat, juntament amb l'ANC, Òmnium Cultural, l'AMI, la Intersindical i la Cambra de Comerç de Barcelona, un acte a l'Arc de Triomf a les 17:00 hores.  

El dissabte 1 d'octubre, a les 10 del matí, hi ha convocada una  concentració davant l'ajuntament de l'Escala, amb la Coral Groga, per retre homenatge a les persones de l'Escala, i d'arreu, que van guardar les urnes; a totes aquelles que van votar i a totes les que van defensar les urnes amb els seus cossos. Es llegirà el manifest de l'1 d'Octubre i la Coral Groga animarà a cantar i a reivindicar que, cinc anys després, es continua dempeus i que "no ens hem rendit". 

Seguidament, hi haurà un autobús que sortirà a les 12:30 hores de la plaça de les Escoles. El viatge costa 17 euros i es pot adquirir un tiquet al CER, de 7 a 8 del vespre, el dilluns 26, el dimarts 27 i el dimecres 28 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada