dilluns, 15 d’agost del 2022

Sis cancel·lacions i 78 retards de vols de Ryanair per la vaga de tripulants de cabina

Sis cancel·lacions i 78 retards de vols de Ryanair per la vaga de tripulants de cabina 

S'han cancel·lat quatre vols amb origen o destinació a l'aeroport de Barcelona - El Prat i dos amb sortida o arribada a Palma 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vilobí d'Onyar (la Selva, comtat de Girona) 15/08/2022.- Segons les agències, sis vols de Ryanair han estat cancel·lats i s'han registrat 78 retards avui, dilluns 15 d'agost, dia festiu. És la primera de les quatre jornades de vaga que han convocat els sindicats USO i Sitcpla pels tripulants de cabina de passatgers de l'empresa al país durant aquesta setmana. 

Segons USO, fins a les 11:00 hores hi ha hagut quatre cancel·lacions de vols amb sortida o arribada a Barcelona - El Prat i dues amb origen o destinació a l'aeroport de Palma. Els retards han afectat a Palma, amb 19 vols de sortida o arribada demorats; Barcelona, amb 14; Màlaga, amb 12; Madrid, amb 8; Alacant i Eivissa, tots dos amb 7; València, amb 5; Santiago, amb 3; Girona - Costa Brava, amb 2, i Sevilla, amb 1. 

Els aturs han ocasionat problemes al funcionament de les deu bases espanyoles de Ryanair (Madrid, Màlaga, Sevilla, Alacant, València, Barcelona, Girona - Costa Brava, Santiago de Compostel·la, Eivissa i Palma). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada