dijous, 11 d’agost del 2022

Investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses

Investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses 

L'Ajuntament condemna l'agressió i titlla la pràctica de "perillosa i deplorable 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Roses (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) 11/08/2022.- Llegim al portal El Gerió Digital que el Mossos d'Esquadra investiguen un nou cas de punxada a una noia durant la Festa Major de Roses (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada). L'Ajuntament de Roses ha fet un comunicat per condemnar i denunciar l'agressió. A l'escrit, detallen que el Punt Lila instal·lat a la zona de barraques va atendre la noia, que no presentava símptomes de submissió química. 

El Consistori titlla la pràctica de "perillosa i deplorable" i demana col·laboració ciutadana per "seguir denunciant qualsevol agressió física, verbal o sexual contra qualsevol persona". "Volem mostrar el nostre suport i solidaritat a la noia afectada, així com reafirmar la voluntat de continuar treballant per generar espais de festa segurs i eines per conscienciar el conjunt de la població", afegeixen al comunicat. 

Aquest és el segon cas en menys d'una setmana l'Alt Empordà després que la matinada del diumenge passat una noia de 14 anys també va rebre una punxada, sens submissió química, en el transcurs de la Festa Major de Castelló d'Empúries (Alt Empordà, comtat de Peralada). En aquella ocasió el Consistori també va fer un comunicat denunciant l'agressió. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada