dimarts, 9 d’agost del 2022

ERC retira a la CUP les competències de l'àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Arenys de Mar sense avisar

ERC retira a la CUP les competències de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Arenys de Mar sense avisar 

La CUP trenca el govern municipal i titlla ERC de traïció 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Arenys de Mar (Alt Maresme, Maresme, comtat de Girona) 09/08/2022.- Segons les agències, la CUP local ha trencat el pacte de govern a l'Ajuntament d'Arenys de Mar (Alt Maresme, Maresme, comtat de Girona) amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) perquè l'alcaldessa, Annabel Moreno, "ha decidit retirar-los la gestió de l'àrea de Medi Ambient sense un avís previ i amb traïdoria". 

La formació local que lidera Anna Curto, ha argumentat que la decisió de Moreno "ha estat la gota que ha fet vessar el got". 

En un comunicat, la CUP ho considera un moviment "electoralista" que acabarà donant fruits en els pròxims comicis "en establir pactes amb alguna formació del 155". 

La CUP ha assegurat que ara que el govern municipal d'Arenys de Mar, que també el formen els Comuns, "quedarà en minoria", es veuran exposats "a ser culpats de tots els problemes que passin a la vila". 

Des de la CUP han afirmat que trenquen el pacte de mandat "per la manca de lleialtat de l'alcaldessa, males pràctiques, manca de comunicació" i, com han deixat clar en l'escrit, "per discrepàncies polítiques". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada