dimarts, 26 de juliol del 2022

Una trentena de persones protesten per mantenir el servei de tren a Vilajuïga

Els manifestants van arribar fins a la platja de Colera


Una trentena de persones protesten per mantenir el servei de tren a Vilajuïga 

També demanen la recuperació de les aturades al baixador de Garbet 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Vilajuïga (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) 26/07/2022.- Segons EMPORDA.INFO, unes trenta persones es van concentrat a l'estació ferroviària de Vilajuïga (Serra de Rodes, Alt Empordà, comtat de Peralada) el 23 de juliol per exigir garanties sobre la continuïtat del transport de viatgers per la línia de tren entre Figueres i Portbou.  

Les i els manifestants reclamen «un servei eficaç que possibiliti l'ús generalitzat del tren amb horaris suficients i adequats per permetre l'enllaç amb altres formes de transport públic». També demanen la recuperació de les aturades al baixador de Garbet en el que seria la correcta adaptació del servei ofert a les necessitats de la gent.  

En la protesta, es va insistit, d'altra banda, «en la necessitat de dignificar les estacions actuals millorant-ne els serveis de megafonia, l'accessibilitat i la seguretat».  

La plataforma ciutadana ha lliurat, a l'Ajuntament de Vilajuïga, 1.200 signatures amb les seves reivindicacions perquè les traslladi als organismes competents. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada