dijous, 3 de febrer del 2022

Activitats de la setmana a l'anònims

 
Nou horari a l'anònims,  deixem de fer de dimarts a divendres el menú de migdia.


---------------------------------------
Projecció-debat
Alo...Tudo Bem?
Com l'extrema dreta s'ha apoderat de Brasil
Amb Helios Molina, autor del documental
Dijous, 3 de febrer de 2022 a les 18.30 hores


Documental sobre l'extrema dreta al poder a Brasil.
Destrucció ecològica, neoliberalisme i resistències culturals en un documental dinàmic on la música i l'art i juguen un paper central per acompanyar anàlisis i reflexions. Especial punt de vista capaç d'establir vincles entre l'Espanya republicana, el Paris popular i Río de Janeiro

------------------------
Presentació dels llibres:
"Contagio social. Guerra de clases microbiológica en China" i "Coronavirus, crisis y confinamiento "
Amb un company de Lazo ediciones i Miquel Amorós, activista i teòric anarquista
Dissabte, 5 de febrer de 2022 a les 18 hores



Contagio social. Guerra de clases microbiológica en China"
Aquest moment, encara que ple de por, ha fet que tots es facin simultàniament algunes profundes preguntes: què em passarà a mi? Als meus fills, a la meva família i als meus amics? Tindrem prou menjar? Em pagaran? Pagaré el lloguer? Qui és responsable de tot això? D'una manera estranya, l'experiència subjectiva és com una vaga de masses, però una que, en el seu caràcter no espontani, de dalt a baix i, especialment en la seva involuntària hiperatomització, il•lustra els enigmes bàsics del nostre estrangulat present polític d'una manera tan clara com les vagues de masses del segle anterior van dilucidar les contradiccions de la seva època. La quarantena, doncs, és com una vaga buidada de les seves característiques comunals però que és, tanmateix, capaç de provocar un profund xoc tant a la psique com a l'economia. Aquest fet per si mateix la fa digna de reflexió.
"Coronavirus, crisis y confinamiento"
Des de la declaració de la pandèmia del coronavirus i la instauració del confinament a nivell mundial, han circulat desenes i desenes d'articles d'anàlisi i de reflexió. Per a aquesta compilació hem seleccionat tan sols un grapat de textos amb un denominador comú: no es limiten a explicar la realitat, sinó que busquen transformar-la. Només al marge de l'agenda de l'ordre, abordant des d'una perspectiva radical el significat de la salut i la defensa de la vida, la crisi i la reestructuració del treball, la lluita i el control social, els discursos mèdics i científics així com les implicancies a nivell subjectiu del context actual, podrem anar construint una visió de conjunt i enfrontar aquest particular moment que travessem en tantes regions del món.

------------------------
Exposició
CARNÉ
gargots
del 18-01 al  20-02 del 2022



Desprendre per continuar. Les meves mans i allò que veig valuós per crear on d'altres només hi veuen rebuig. La poesia i poc més.
M'agrada pensar que aquests gargots sonen com una peça de free-jazz, que es desfan en el no-res si tu no els mires.



 anònims
/// cerveses, menjars i pensars ///
Ricomà 57 08401 Granollers
Tel. 93 860 07 89


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada