dissabte, 8 de gener del 2022

Vulnerant el dret de vaga a Salt

La vaga dels treballadors de l'empresa FCC a Salt va començar la nit del 25 de desembre


Vulnerant el dret de vaga a Salt 

Recollida d'escombraries de mínims a Salt, protegida per la policia 

Després de 15 dies de vaga i de l'ultimàtum de l'alcalde, esquirols com escombriaires de l'empresa FCC protegits per Mossos i Policia Local han començat a netejar 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salt (Gironès) 08/01/2022.- Segons TV3, l'empresa FCC Medio Ambiente ha reforçat el nombre de treballadors i camions d'escombraries al municipi per recollir la brossa acumulada després que la tercera reunió entre representats sindicals i l'empresa acabés divendres a la nit sense acord. 

L'alcalde de Salt (Gironès), Jordi Viñas (ERC), havia anunciat aquest matí que portaria camions d'una altra empresa de recollida d'escombraries per netejar la ciutat si aquest dissabte FCC no complia amb els serveis mínims pactats. L'alcalde assegurava tenir els informes del Departament de Treball de la Generalitat que deixarien clar que no s'estaven complint els serveis mínims i ha dit que el Consistori (ERC i Junts) està "fart" d'aquesta situació. 

Però finalment no ha calgut que aquesta segona empresa entrés en acció. A primera hora de la tarda, diversos escombriaires llogats per FCC han aparegut per netejar alguns dels punts de la població on s'acumulaven deixalles i les han anat carregant en els camions. 

La vaga de recollida d'escombraries de Salt va començar la nit del 25 de desembre.  

La quarantena de treballadors a Salt demanen un conveni laboral i la contractació del personal eventual. També denuncien que hi ha pocs camions de recollida i que són molt vells. 

S'han començat a recollir les deixalles aquest dissabte acompanyats pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi.  

Vulnerant així el dret de vaga 

Els treballadors en vaga denunciaran aquesta vulneració del dret de vaga.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada