dissabte, 15 de gener del 2022

principi d’acord, que ha estat ratificat aquest matí per la plantilla de FCC M.A. Salt, en què es desconvoca amb efecte immediat d’avui la vaga indefinida durant 22 dies

Vaga Salt 4 Gener

Aquesta matinada s'ha aconseguit un principi d'acord, que ha estat ratificat aquest matí per la plantilla de FCC M.A. Salt, en què es desconvoca amb efecte immediat d'avui la vaga indefinida durant 22 dies 

S'agraeix la comprensió de la ciutadania de Salt 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salt (Gironès) 15/01/2022.- Llegim a CCOO,Cat Notícies  

[https://www.ccoo.cat/noticies/desconvocada-la-vaga-indefinida-a-fcc-salt-despres-de-22-dies/] que després de 22 dies de vaga, aquesta matinada s'ha assolit un acord que permet desconvocar la vaga indefinida en l'empresa de FCC Medio Ambiente SA en la concessió de la ciutat de Salt, iniciada el 25 de desembre de 2021. 

Segons CCOO Hàbitat: 

En primer lloc, volem agrair la comprensió i el suport rebut per part dels habitants de salt. També demanem disculpes per les molèsties causades fruit de la vaga a la ciutadania. 

Molt a desgrat nostre no ens va quedar més opció i a petició de la majoria de la plantilla a l'assemblea de treballadors que van encomanar a la Representació Legal dels Treballadors a convocar vaga en el servei de FCC MA de Salt davant la manca de conveni col·lectiu, problemes en matèria de seguretat i salut i en termes de contractació i davant la manca de resposta per part de l'empresa. Així com tots el obstacles que s'han produït durant el desenvolupament de la vaga on s'han empreses actituds molt greus, que han dificultat molt poder facilitar la negociació i assolir un acord. 

Des de CCOO informem que aquesta matinada s'ha aconseguit un principi d'acord, que ha estat ratificat aquest matí per la plantilla de FCC MA Salt, en què es desconvoca amb efecte immediat d'avui la vaga indefinida. 

Reiterem les nostres més sinceres disculpes a la ciutadania de Salt per les molèsties com a conseqüència de la vaga realitzada des del 25 de desembre, així com agrair-ne la comprensió. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada