diumenge, 16 de gener del 2022

Mor un pres de 25 anys al centre Puig de les Basses de Figueres

Mor un pres de 25 anys al centre Puig de les Basses de Figueres 

Segons el Departament de Justícia de la Generalitat es podria tractar d'un suïcidi 

Van trobar l'intern penjat amb un llençol a l'interior de la cel·la, a tres quarts de cinc de la tarda del dijous 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 16/01/2022.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, un pres de 25 anys ha estat trobat mort dijous, 13 de gener, al mòdul 5 del centre penitenciari Puig de les Basses, a Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú), segons el Departament de Justícia de la Generalitat i va indicar que tot apunta que podria tractar-se d'un suïcidi.  

Segons aquesta font oficial, els professionals de vigilància del mòdul van trobar l'intern penjat amb un llençol a l'interior de la cel·la, a tres quarts de cinc de la tarda. El van estendre al sòl i van avisar els serveis sanitaris del centre, així com una ambulància medicalitzada de l'exterior. Les maniobres de reanimació mèdiques es van allargar durant tres quarts d'hora, però finalment els metges van certificar la defunció del noi pres. 

L'intern, que compartia cel·la al mòdul 5, complia dues condemnes de presó per robatoris amb violència i intimidació, fins al 2026, segons el Departament de Justícia. 

La comitiva judicial es va desplaçar al centre penitenciari i investigà les circumstàncies del decés. 

El Departament de Justícia afegí, finalment, que la Direcció General d'Afers Penitenciaris i la mateixa presó estaven recollint tota la informació sobre el cas per col·laborar amb les autoritats judicials. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada