diumenge, 16 de gener del 2022

Concentració davant el consolat espanyol a Perpinyà per exigir la veritat sobre el 17-A



Concentració davant el consolat espanyol a Perpinyà per exigir la veritat sobre el 17-A 

En un comunicat, la delegació de Catalunya Nord del Consell per la República ha exigit que es creés una comissió d'investigació europea independent 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Perpinyà (Plana de Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) 15/01/2022.- Llegim a VilaWeb que centenars de persones, convocades pel Consell per la República, s'han reunit aquest dissabte al vespre davant el consolat espanyol a Perpinyà (Plana de Rosselló, Rosselló, comtat de Rosselló) per exigir explicacions sobre el 17-A, arran de les declaracions de l'ex-comissari del Cos Nacional de Policia espanyola José Manuel Villarejo sobre la possible implicació del CNI en els atacs a Barcelona i Cambrils del 2017.  

En un comunicat publicat avui, la delegació de Catalunya Nord del Consell per la República ha exigit que s'esclarís el cas i que es creés una comissió d'investigació europea independent. 

A l'acte, hi han intervingut Maria Costa, vicepresidenta primera de l'Assemblea de Representants del Consell, i l'advocada Annabelle Brunet. 

Concentració a Barcelona 

És la segona concentració que hi ha hagut avui al país per aquest motiu. Aquest matí, unes quantes persones s'han reunit a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. 

Dimarts passat, Villarejo va dir que els atacs terroristes dels 17 d'agost de 2017 a Barcelona i Cambrils s'havien fet perquè l'ex-cap del CNI, Félix Sanz Roldán, havia calculat malament les conseqüències de fer "un petit ensurt a Catalunya". L'ex-comissari ho va explicar durant el judici del cas Tàndem, que es fa a l'Audiència Nacional espanyola i que jutja uns quants dels encàrrecs que Villarejo va dur a terme. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada