dimarts, 25 de gener del 2022

Acte a Girona el 27 de gener pel Dia de la Memòria de l’Holocaust

Acte a Girona el 27 de gener pel Dia de la Memòria de l'Holocaust 

A les dotze del migdia a l'entorn de l'escultura dedicada al Diari d'Anne Frank, als Jardins del Doctor Figueras 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 25/01/2022.- Llegim al diari El Punt Avui que tercer any consecutiu, l'entitat Amics de la Unesco de Girona i la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la UdG commemoraran el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l'Holocaust, que se celebra cada 27 de gener.  

La commemoració serà el mateix dijous dia 27 (a les dotze del migdia) a l'entorn de l'escultura dedicada al Diari d'Anne Frank, als Jardins del Doctor Figueras.  

En l'acte, al qual es convida la ciutadania, es preveu que hi intervindran M. Rosa Terradellas, Anna M. Geli i Helena Benito, de la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat; Roser Balló, Montserrat Feixes, M. Dolors Reig i Mariona Ventura, d'Amics de la Unesco de Girona, amb lectura de fragments del Diari d'Anne Frank.  

L'escultura 50 anys del Diari d'Anne Frank, de Xavier Roqueta, va ser finançada per la Diputació de Girona i des del 27 de gener del 2020 la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la UdG l'apadrina adherint-se al projecte Apadrinem escultures, d'Amics de la Unesco de Girona. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada