divendres, 17 de desembre del 2021

Un nou dispositiu policial contra la picaresca popular elèctrica al barri de Sant Joan de Figueres

Un moment del dispostiu d'aquest matí al barri de Sant Joan de Figueres

Un nou dispositiu policial contra la picaresca popular elèctrica al barri de Sant Joan de Figueres  

Localitzen 57 connexions salvatges aquests dies de fred i pandèmia de covid-19 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 17/12/2021.- Llegim al Diari de Girona que el dimecres hi va haver un nou dispositiu contra el denominat frau elèctric al barri de Sant Joan de Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú), havent-s'hi localitzat 57 connexions considerades il·legals per la companyia elèctrica Endesa. 

Es van inspeccionat unes 120 instal·lacions d'habitatges del barri, segons informa la Guàrdia Urbana de l'Ajuntament de Figueres. 

El dispositiu realitzat durant el matí del dimecres al cor del barri de la zona Oest de Figueres ha comptat amb participació dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Figures i tècnics de la companyia Endesa. 

Aquest és l'enèsim dispositiu a aquesta àrea de la ciutat. Un tipus d'operatiu policial al servei d'Endesa que es van repetint en habitatges de la zona.  

Sobre Endesa i els talls de subministrament d'energia elèctrica als habitatges de la zona Oest de Figueres el dimarts precisament l'Ajuntament va anunciar que farà arribar a la Fiscalia un dossier històric complet sobre els talls d'electricitat que pateix aquest sector de la ciutat i que servirà per saber si es poden formular accions o no contra la companyia elèctrica per les afectacions als consumidors des de fa més d'una dècada. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada