divendres, 3 de desembre del 2021

Nova protesta a la Jonquera perquè es mantingui el parc de Bombers

La protesta ahir al vespre davant del parc. | JOSEP RIBAS


Nova protesta a la Jonquera perquè es mantingui el parc de Bombers 

En aquesta ocasió també amb el suport de l'Associació de Comerciants del Portús per tal d'insistir a Interior de la necessitat de mantenir un parc professional per la importància per a la zona 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL La Jonquera (Albera, Alt Empordà. vescomtat de Cabrera, comtat de Peralada) 02/12/2021.- Llegim al Diari de Girona que la Jonquera (Albera, Alt Empordà. vescomtat de Cabrera, comtat de Peralada) va acollir ahir dimarts una segona protesta per reclamar que es mantingui el Parc de Bombers tal com està ara i no es reconverteixi a un parc de bombers voluntaris. La Generalitat per la seva banda ja ha tirat endavant la convocatòria de quinze places de bombers voluntaris. 

A mitja tarda es va portar a terme una nova concentració, en aquesta ocasió també amb el suport de l'Associació de Comerciants del Portús per tal d'insistir a Interior de la necessitat de mantenir un parc professional per la importància per a la zona.  

Els Ajuntaments de les poblacions properes i la Jonquera ja van advertir que no pensaven deixar de reclamar la necessitat pel territori, per la situació estratègica d'aquest parc. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada