dissabte, 4 de desembre del 2021

Lloret Residencial, sense aigua des de fa una setmana

Lloret Residencial, sense aigua des de fa una setmana 

L'Ajuntament assegura que està treballant per municipalitzar la xarxa 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 04/12/2021.- Llegim al Diari de Girona que les veïns i veïnes de la urbanització Lloret Residencial de Lloret de Mar (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) fa una setmana que no disposen de subministrament d'aigua, i aquesta no és la primera vegada que els passa. De fet, quasi cada estiu la companyia que els la subministra (Rec Madral) es queda amb els dipòsits buits i ha de demanar a l'Ajuntament que els empleni per seguir oferint el servei. 

Aquest cop, se'ls hauria fet malbé una bomba d'aigua. L'Ajuntament denuncia que no han rebut cap avís de la companyia. «No tenim constància de res, ho sabem pels veïns», va explicar ahir el regidor d'Urbanisme, Albert Robert. Durant aquests dies, el Consistori ha posat a disposició dels habitants de les 350 parcel·les edificades de Lloret Residencial les dutxes de la pista d'atletisme perquè puguin sanejar-s'hi. 

Dimecres a la tarda, algunes veïnes i alguns veïns van recuperar l'aigua, però asseguren que l'han tornat a perdre o els en surt només un rajolí. Davant d'aquesta situació, denuncien la falta de solucions a un problema «que fa vint anys que dura». 

L'objectiu del consistori és municipalitzar el subministrament d'aigua d'aquesta urbanització i integrar a la gestió de la concessionària Aqualia. Per fer-ho, Robert va assegurar que estan negociant amb l'empresa Pic i Sayols, constructora de la urbanització i propietària de la xarxa d'aigua amb qui Rec Madral tenia un conveni de lloguer.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada