diumenge, 5 de desembre del 2021

Investigat un individu per matar un cadell de gos d'un tret a Palau-sator

Investigat pels Mossos un individu per matar un cadell de gos d'un tret a Palau-sator 

La policia localitza el cadàver d'en Llamp llançat dins un contenidor 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palau-sator (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 05/12/2021.- Llegim al Diari de Girona que els Mossos d'Esquadra investiguen un individu que va matar un cadell de gos d'un tret d'escopeta a Palau-sator (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona). Es tracta d'un veí de Gualta (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries), que té 58 anys i se l'investiga presumptament per danys i un delicte de maltractament animal. 

La mort del cadell Llamp es van produir el dimecres en un camp de pomeres, a tocar del restaurant - sidreria Mooma contra qui ha sorgit una campanya a les xarxes socials en contra en el decurs de les últimes hores. 

Els Mossos de la Bisbal d'Empordà (Gavarres, Baix Empordà, comtat de Girona) van rebre l'alerta a través del 112 d'un testimoni cap a un quart de tres de la tarda, que alertava que acabava de veure que un individu havia clavat un tret d'escopeta a un cadell de gos que estava a dins d'una finca de pomeres. En Llamp hauria entrat al camp de pomeres perquè s'hauria escapat d'una finca pròxima i hauria anat darrere d'una bici. 

Posteriorment, quan la policia va arribar a lloc van comprovar que hi havia restes de sang a l'aparcament del restaurant - sidreria a Palau-sator però que no hi havia el cos d'en Llamp.  

Amagat el cadàver d'en Llamp 

Els agents el van buscar i van localitzar el cadàver en una bossa a dins d'un contenidor. El cadell, que es deia Llamp tenia 9 mesos i era un gos de Tura, un Border Collie. 

El presumpte agressor va explicar a la policia que l'havia intentat fer fora dels camps de pomeres i que d'inici havia fet un tret a l'aire i en veure que no marxava i que el volia atacar, el va disparar en defensa pròpia. Els agents van comprovar que tot i el relat, l'home no presentava cap lesió, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. 

La policia arran del cas va demanar l'escopeta a l'agressor, li va comissar, i també la guia i la llicència. El cas encara es manté obert i d'entrada se l'investiga presumptament per danys i un delicte de maltractament animal. 

Les xarxes socials en contra el restaurant - sidreria 

Aquest cas polèmic s'ha difós sobretot a través de les xarxes socials, a Twitter i a Instagram i ha acabat en contra del restaurant - sidreria Mooma. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada