dijous, 16 de desembre del 2021

Convoquen una concentració davant el restaurant Mooma per denunciar l’assassinat del cadell de gos Llamp

Convoquen una concentració davant el restaurant Mooma per denunciar l'assassinat del cadell de gos Llamp 

L'acte es farà dissabte, 18 de desembre, de 13 h a 15 hores i la convocatòria s'està difonent per xarxes socials 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palau-sator (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) 16/12/2021.- Segons informa Ràdio Capital de l'Empordà hi haurà dissabte una concentració a les 13 hores davant el restaurant Mooma de Palau-sator (Baix Ter, Baix Empordà, comtat de Girona) en una convocatòria que s'està difonent per xarxes socials com Facebook. Serà una concentració pacífica en memòria del cadell de gos Llamp que el propietari de les terres del restaurant va disparar quan l'animal va entrar a la seva propietat a principis de desembre. 

La concentració, prevista amb una duració de dues hores segons el cartell, començarà al pàrquing de Fontanilles i acabarà a un quilòmetre del pàrquing del restaurant, tot i que a la convocatòria es diu que s'evitarà entrar a la propietat privada. També conviden a tothom qui vulgui assistir a l'acte de rebuig a l'assassinat d'en Llamp a portar espelmes, flors, pancartes o escrits en memòria del cadell de gos. 

El gos, de nou mesos, va entrar a les terres del restaurant de Mooma, al terme de Palau-sator, després d'escapar-se de casa seva. El propietari de les terres, pare de l'encarregat del restaurant Mooma, el va disparar i matar. El cas s'està investigant a nivell judicial. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada