dissabte, 20 de novembre del 2021

Les treballadores i els treballadors d’Antex temen la deslocalització de la fàbrica d’Anglès


Les treballadores i els treballadors d'Antex temen la deslocalització de la fàbrica d'Anglès 

Els sindicats asseguren que ja s'han traslladat tres màquines de la planta a les noves instal·lacions adquirides a Polònia i exigeixen respostes 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Anglès (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona) 19/11/2021.- Llegim al Diari de Girona que una vintena de treballadores i treballadors de l'empresa tèxtil d'Anglès Antex (Anglès Tèxtil) han tallat aquest divendres la carretera N-141 --entre Bescanó i Amer-- a l'alçada d'Anglès (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona) per protestar en contra de la possible deslocalització de la factoria tèxtil que hi ha en aquest municipi.  

Els sindicats SOM Sindicalistes i CCOO han organitzar la mobilització laboral i el tall s'ha fet entre dos quarts de dues i dos quarts de tres del migdia. A causa del tall hi ha hagut petites retencions a la carretera afectada. 

Segons han explicat els representants sindicals, fa uns mesos l'empresa va comprar una fàbrica a Polònia. Ara, ja ha començat a traslladar-hi tres de les màquines que tenien a Anglès per instal·lar-les a les noves instal·lacions.  

De moment, el representant sindical de CCOO a l'empresa, Fernando Belmont, afirma que els directius han garantit que «tot seguirà igual», però el comitè d'empresa desconeix què passarà amb les treballadores i els treballadors que estan en les tres màquines que aniran a Polònia. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada