dimecres, 24 de novembre del 2021

El regidor del PDeCAT Vishal Shahani fa com Comuns de l’Escala, ja que aposta pel macro parc eòlic marí Tramuntana

El regidor del PDeCAT Vishal Shahani fa com Comuns de l'Escala, ja que aposta pel macro parc eòlic marí Tramuntana 

El grup municipal de l'Escala dels Comuns fa dies ja es manifestà pel macro parc a la badia de Roses, sigui per Canal 10 l'Escala o també per Ràdio l'Escala 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 24/11/2021.- El regidor a l'Ajuntament de l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) del PDeCAT Vishal Shahani fa a Canal 10 Empordà com els Comuns de l'Escala, ja que aposta pel macro parc eòlic marí Tramuntana. El grup municipal de l'Escala dels Comuns fa dies ja es manifestà pel macro parc a la badia de Roses, sigui per Canal 10 l'Escala o també per Ràdio l'Escala  

Shahani diu que l'equip de govern municipal de l'Escala hauria de definir projectes abans de destinar diners a partides d'inversió. Es posa com exemple la quantitat destinada dels pressupostos de 2022 a la transició energètica, s'explica, sense tenir un projecte definit que marqui el destí final dels diners.  

El regidor ho comentava a La Casa de la Vila de Canal 10, on parlant de transició energètica es referia al projecte del macro parc eòlic marí Tramuntana, considera que "la societat ha de canviar de mentalitat si es vol que aquesta transició es faci realitat". 

Shahani també parlava de l'oficina d'atenció a la gent gran, on creu que abans de fer res o contractar cap empresa, s'hauria d'estudiar quines són les necessitats reals. 

Com a regidor i metge Vishal Shahani parlava de l'ampliació del cap de l'Escala, diu molt necessària. Sobre els serveis que es podran oferir amb l'ampliació comentava que ara mateix ja es van ampliant i que s'han d'ajustar al que demana Salut. El que si es posarà en marxa serà el servei d'ecografies per infantil. L'entrevista íntegre a Vishal Shahani es pot veure a la carta a [www.canal10.cat] o en diferents re-emissions per la TDT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada