diumenge, 7 de novembre del 2021

Criden 100.000 treballadors a mobilitzar-se en la vaga del sector carni

Criden 100.000 treballadors a mobilitzar-se en la vaga del sector carni 

Vaga general del sector carni convocada per el 25 i 26 de novembre i els dies feiners del pont de la Puríssima 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) 06/10/2021.- Llegim al Diari de Girona que un cinema d'Olot (la Garrotxa, comtat de Besalú) va acollir ahir divendres l'assemblea de delegats i delegades de CCOO de les empreses catalanes de la indústria càrnia per explicar-los en quina situació estan les negociacions amb la patronal del sector i preparar la vaga general.  

En total, més de 100.000 treballadors del sector de tot l'Estat estan cridats a participar en la vaga general del sector carni convocada per CCOO i UGT el 25 i 26 de novembre i els dies feiners del pont de la Puríssima.  

Ambdós sindicats insten la patronal a moure fitxa per reconduir la situació i evitar un conflicte «dur i històric». La vaga té l'objectiu de defensar i millorar les condicions de feina i de sou del sector a través del conveni col·lectiu estatal, que fa mesos que es negocia sense «avenços». 

«El que planteja la patronal a la taula de negociació és més precarietat: més hores de flexibilitat, que els nous contractes incloguin l'obligatorietat de treballar en cap de setmana o jornades de 10 hores», afirma el responsable estatal de negociació col·lectiva de CCOO d'Industria, Vicente Canet. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada