dimecres, 15 de setembre del 2021

Torna l'Agenda Llatinoamericana 2022

Torna l'Agenda Llatinoamericana 2022 

Torna l'edició 2022 de l'Agenda Llatinoamericana Mundial  

Com cada any, el seu objectiu és conscienciar i buscar actuacions alternatives al servei de les grans causes sota el lema 'Organització popular, esperança i acció transformadora' 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL L'Escala i Empúries (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) 15/09/2021.- Segons informa el Canal 10 Empordà, l'Agenda Llatinoamericana Mundial, impulsada per Pere Casaldàliga i José Maria Vigil, el 1992, va néixer per estimular una consciència i una actuació alternatives al servei de les grans causes del planeta, com són el canvi climàtic, les societats capitalistes o al consumisme  que porten al límit als més vulnerables i a tothom en general. L'agenda reflexiona i actualitza tots aquests temes a través de moltes veus diferents. Ho explicava la regidora de cultura a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí (Baix Ter, Baix Empordà, comtat d'Empúries) i col·laboradora de la difusió de l'agenda, Roser Font.  

Enguany l'agenda compleix 31 anys on s'ha treballat per una societat més lliure i equilibrada. L'agenda recull la filosofia llatinoamericana des dels anys 70 fins a l'actualitat.  

Properament a l'Escala (Baix Ter, Alt Empordà, comtat d'Empúries) es farà la presentació oficial de l'agenda a la Llibreria Vitel·la. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada