divendres, 10 de setembre del 2021

Talen els arbres per fer les obres d’edificis a La Fosca de Palamós

Talen els arbres per fer les obres d'edificis a La Fosca de Palamós 

La plataforma Salvem la Pineda d'en Gori denuncia que la tala d'arbres s'estigui fent en una zona d'alt risc d'incendi mentre que l'Ajuntament de Palamós explica que la promotora té tots els permisos per fer la tala i les obres 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palamós (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 10/09/2021.- Segons Ràdio Capital de l'Empordà, la plataforma Salvem la Pineda d'en Gori ha denunciat públicament la tala de la Pineda a la zona de Bellafosca a Palamós (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona). L'entitat ecologista ha publicat un vídeo que mostra una excavadora retirant els arbres de la zona on s'ha de fer un projecte d'urbanisme de diversos edificis. 

El vídeo es va enregistrar el dimecres, segons ha fet públic el compte d'Instagram de SOS Costa Brava.  

Denuncien que s'està fent la tala de la pineda "en període d'alt risc d'incendis". 

Des de Salvem la Pineda d'en Gori també reclamen "l'aturada per possibles irregularitats de tramitació", ja que com expliquen la zona està en "un sector impugnat als Jutjats". Tot i això, l'Ajuntament de Palamós ja ha explicat que l'empresa promotora té tots els permisos per tirar endavant les obres d'urbanització, que inclouen la tala d'arbrat. De fet, a la zona està previst que s'hi aixequin dotze xalets i dos edificis d'apartaments. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada