diumenge, 19 de setembre del 2021

Puigdemont reivindica l'1-O i la unitat de l'independentisme en l'entrega de la medalla Carrasco i Formiguera 2020 i 2021

L'acte d'entrega de la medalla Carrasco i Formiguera a Carles Puigdemont, el 18 de setembre del 2021

                            L'acte d'entrega de la medalla Carrasco i Formiguera a Carles Puigdemont


Carles Puigdemont reivindica l'1-O i la unitat de l'independentisme en l'entrega de la medalla Carrasco i Formiguera 2020 i 2021

El Molt Honorable President exiliat reclama integrar "tots els accents del catalanisme" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Prats de Molló i la Presta (Alt Vallespir. Vallespir, comtat de Vallespir) 18/09/2021.- Segons un despatx de l'Agència Catalana de Notícies, el Molt Honorable President exiliat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest dissabte la Medalla Carrasco i Formiguera 2020 i 2021 durant un acte a Prats de Molló i la Presta (Alt Vallespir. Vallespir, comtat de Vallespir). Durant la seva intervenció, Carles Puigdemont ha refermat el compromís amb la independència de Catalunya: "Reitero el compromís insubornable, avui encara més, amb allò que tot el poble de Catalunya vam decidir que havíem de fer". Puigdemont crida a fer-ho "units", que és "la manera amb la que vam guanyar". Una unitat que, segons Puigdemont, passa per acceptar "tots els accents del catalanisme". 

El partit Demòcrates de Catalunya amb la família Carrasco i Azemar i la Fundació de Demòcrates (FUNDEM) han atorgat la Medalla Carrasco i Formiguera 2020 i 2021 a Carles Puigdemont i a Jordi Cuixart.  

La Medalla Manuel Carrasco i Formiguera reconeix el compromís amb l'Humanisme, la Democràcia i els valors republicans. Ha estat atorgada, per exemple, a Muriel Casals a títol pòstum, a l'associació Afectats per l'1-O i a Roger Español. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada