dilluns, 27 de setembre del 2021

Mobilitzacions a la Catalunya Nord en la commemoració de 1-O

Mobilitzacions a la Catalunya Nord en la commemoració de 1-O 

Aquesta setmana la Catalunya Nord serà al centre de les mobilitzacions de l'Assemblea Nacional Catalana 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Salses (la Salanca, Vall de l'Aglí, Rosselló, comtat de Rosselló) 27/09/2021.- Llegim a Llibertat.Cat que de dimarts a divendres la Territorial nord-catalana de l'ANC serà present per a reivindicar el dret a l'autodeterminació de Catalunya. 

L'11 de setembre un grup de 9 flamencs va sortir de Waterloo amb una « Marxa cap a la llibertat » que s'acabarà el 5 d'octubre al Parlament de Catalunya. Aquest grup entrarà a Catalunya Nord dimarts 28 de setembre per la Porta dels Països Catalans a Salses (la Salanca, Vall de l'Aglí, Rosselló, comtat de Rosselló) on s'hi farà un acte de benvinguda. 

Dimecres 29 de setembre a les 8:30 del matí nord-catalans acompanyaran el grup de Salses a Pesillà de la Ribera (Riberal de la Tet, Rosselló, comtat de Rosselló). 

Dijous 30 de setembre a les 18:30h el Comitè de Solidaritat celebrarà l'hora solidària 106 a Pesillà en presència dels caminaires per la llibertat. 

Divendres 1 d'octubre, l'Assemblea Nacional Catalana organitzarà l'acte polític «Lluitem i guanyem la independència» a l'Espai la Catalana d'Illa del Riberal (Riberal de la Tet, Rosselló, comtat de Rosselló), un acte per a reivindicar el resultat del referèndum de l'1 d'octubre del 2017 i reconèixer el paper determinant de la Catalunya Nord per a realitzar el referèndum jutjat il·legal per la dreta espanyola i els seus tribunals. 

Recorden que gràcies "a uns patriotes nord-catalans que van custodiar les urnes, imprimir cartells i paperetes se va poder celebrar el referèndum on més de 2.000.000 de ciutadans van votar malgrat la violència policiaca". 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada