diumenge, 5 de setembre del 2021

L’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes celebra el seu 7è aniversari

L'Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes celebra el seu 7è aniversari 

El divendres, entre diverses activitats, es celebrà una assemblea de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme de Blanes i un debat sobre el Delta de la Tordera 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Blanes (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) 05/09/2021.- El divendres, 3 de setembre, l'Ateneu Popular Sa Fera Ferotge de Blanes (la Selva marítima, la Selva, vescomtat de Cabrera, comtat de Girona) celebrà el seu setè aniversari d'ençà que es va posar en marxa en l'anomenat "banc expropiat". Ho fa amb diversos ingredients que es van programat al llarg de tot el dia. Per poder complir amb les mesures COVID les activitats s'allotjaren a la pista esportiva de Mas Enlaire, a la Plaça 11 de Setembre. Una d'elles serà un Mercat Solidari de 2a Mà,  que començà a primera hora i finalitzà a les 8 del vespre. 

A les 10 del matí es parlà sobre les activitats que es fan a l'Ateneu Popular Sa Fera Ferotge, així com quin és el seu signe d'identitat. A les 11 del matí hi va haver una xerrada sobre Econòmica Social i Solidària, i a les 12 del migdia un Cercle de Dones, tancant així la programació del matí. A la tarda es van fer altres activitats, que tenien un objectiu comú: la defensa dels Drets Humans, els Drets Socials i la Defensa de la Natura. 

A les 4 de la tarda hi va haver una reunió del Grup d'Espigoladores, que lluita contra el desaprofitament i malbaratament dels aliments, que parlaren precisament sobre la recuperació d'aliments. Tot seguit, a les 5, es celebrà una assemblea de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme de Blanes (PAHC), en lluita pel Dret a l'Habitatge, i finalment a les 7 hi hagué un debat sobre el Delta de la Tordera per tractar temes d'ecologia, així com del canvi climàtic i què es pot fer des dels municipis per aturar-lo. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada