dimecres, 8 de setembre del 2021

Impulsen Amics Internacionals de la Costa Brava per lluitar per la seva preservació

Impulsen Amics Internacionals de la Costa Brava per lluitar per la seva preservació 

La nova entitat proteccionista del territori està formada per turistes i propietaris a la Costa Brava que venen des d'Alemanya, l'Estat francès o inclús els Estats Units d'Amèrica i volen lluitar per preservar el litoral  

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Castell-Platja d'Aro (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona) 08/9/2021.- Segons Ràdio Capital de l'Empordà, persones de diverses nacionalitats han impulsat Amics Internacionals de la Costa Brava per lluitar per la seva preservació. Les i els membres asseguren "que estimen la costa" i són europeus però també d'altres nacionalitats com els Estats Units d'Amèrica. 

Per donar a conèixer l'entitat i la seva primera lluita, s'ha organitzat una neteja el proper diumenge a la Pineda de Port d'Aro. Volen evitar la construcció de l'ampliació de la Marina de Port d'Aro amb 272 amarradors i 403 apartaments a la desembocadura del Riudaura, al terme de Castell-Platja d'Aro (Vall d'Aro, Baix Empordà, comtat de Girona). Dirk Ewers, impulsor de l'entitat a Ràdio Capital de l'Empordà, assegura que la formen persones amb diferents relacions al Baix Empordà. Entre propietaris a la comarca com també turistes que fa 40 anys que venen a la Costa Brava, informa Ewers a Ràdio Capital, entre ells hi ha gent d'Alemanya, dels Estats Units, de l'Estat francès, de Bèlgica, de Rússia i fins i tot dels Països Baixos. 

Amics Internacionals de la Costa Brava per evitar la destrucció de la naturalesa al Baix Empordà 

Ewers explica que s'ha de formar i construir una economia que no depèn de la destrucció de la naturalesa. 

Amics Internacionals de la Costa Brava forma part de l'entitat SOS Costa Brava que ja ha evitat la construcció de milers d'habitatges a la costa de l'Alt i Baix Empordà així com de la Selva marítima.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada