dimecres, 22 de setembre del 2021

El ple de Santa Coloma de Farners va acordar adaptar a la covid-19 la propera Festa Major i inaugurar la plaça 1 d'Octubre

Santa Coloma de Farners aprova inaugurar la plaça 1 d'Octubre i cedir una parcel·la pel nou CAP  

El ple va acordar adaptar a la covid-19 la propera Festa Major 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Santa Coloma de Farners (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona) 21/09/2021.- Llegim al portal El Gerió Digital que l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners (les Guilleries, la Selva, comtat de Girona) va celebrar ahir dilluns la sessió ordinària del ple municipal on es va aprovar la cessió de la parcel•la de domini públic de titularitat municipal situada entre el carrer Franscesc Moragas i carrer Ponent, a favor del Servei Català de la Salut, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a la creació del nou Centre d'Atenció Primària (CAP). 

Carme Dilmé, regidora d'educació, també va indicar que l'inici del curs escolar ha estat un èxit i de forma coordinada amb Gemma Coll, regidora de salut, i d'acord amb el CAP s'han seguit les mesures i el protocol sanitari. 

La Festa Major d'enguany també ha estat un dels temes a tractar a la sessió ordinària i s'ha recordat la importància del seguiment del protocol de la covid-19 establert pel Procicat, 

A la sessió s'ha presentat una valoració de les activitats d'estiu "esquitxos de cultura", de l'inici de la celebració de l'Any Beulas i del festival 15m2 de dansa contemporània i de lèxit de la VIII edició del Festival Domini Màgic que ens posiciona com a referent en els festivals de poesia contemporània. També s'ha presentat la Inauguració de l'artista Glòria Morera i la inauguració de l'exposició d'escultura dins del marc del centenari de les activitats de Palau-Ferrer, es portaran a terme els pròxims dies. 

Per finalitzar, la sessió plenària, també va recordar l'aprovació de la inauguració de la plaça del 1r d'Octubre que no es varen poder portar a terme el darrer any a causa de la covid-19. El consistori ha proposat a la taula de forces polítiques i ha obert la convocatòria a tota la ciutadania, per la inauguració oficial de la plaça del 1r d'Octubre. A la programació de l'acte està confirmada una actuació musical i la resta de l'agenda està en procés d'elaboració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada