dilluns, 20 de setembre del 2021

El cas dels talls solidaris de l’AP-7

El cas dels talls solidaris de l'AP-7 

La causa de Salt és paral·lela a la del tall de l'AP-7 a la Jonquera 

En total, hi ha gairebé 200 persones investigades pel tall a la Jonquera i 52 a Salt 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona/Salt (Gironès, comtat de Girona) 20/09/2021.- Llegim al diari El Punt Avui que el Jutjat d'Instrucció Núm. 3 de Girona va tancar el cas per a 48 persones investigades del tall solidari de l'AP-7 a Salt (Gironès, comtat de Girona) de Tsunami Democràtic, el novembre del 2019 durant les protestes per les sentències del procés. La interlocutòria va concloure falta d'indicis de criminalitat. Està obert per a 4 persones investigades i s'està pendent del recurs presentat per la Fiscalia per a una part d'aquests arxivats. L'Audiència Provincial de Girona ho ha de resoldre els propers mesos.  

La causa de Salt és paral·lela a la del tall de l'AP-7 a la Jonquera (Albera, Alt Empordà, vescomtat de Cabrera, comtat de Peralada) que s'instrueix al jutjat 4 de Figueres.  

En total, hi ha gairebé 200 persones investigades pel tall a la Jonquera i 52 a Salt.  

En el cas del jutjat de Figueres, també al llarg de les properes setmanes s'haurà de resoldre si la causa tira endavant o s'arxiva.  

Les primeres citacions dels investigats pels talls, tant als jutjats de Girona com de Figueres, van començar el setembre del 2020 i les últimes, a Girona , el desembre del 2020. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada