diumenge, 19 de setembre del 2021

Ciutadans Figueres exigeix retirar la pancarta ‘Amnistia i llibertat’ de la façana de l’ajuntament

Pancarta amb la senyera a la façana de l'Ajuntament, durant la Diada

                                 Pancarta amb la senyera a la façana de l'Ajuntament, durant la Diada


Segueix l'ofensiva inquisitorial unionista espanyola 

Ciutadans Figueres exigeix retirar la pancarta 'Amnistia i llibertat' de la façana de l'ajuntament perquè "atempta contra la neutralitat institucional" 

El portaveu acusa el PSC de "connivència amb el separatisme" perquè "a canvi d'entrar al govern permet al nacionalisme més radical segrestar les institucions" 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) 18/09/2021.- Segons EMPORDA.INFO, el grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'oposició a l'Ajuntament de Figueres (la Garriga, Alt Empordà, comtat de Besalú) ha presentat una instància sol·licitant al govern municipal que retiri "immediatament" la pancarta penjada a la façana de l'edifici consistorial amb el lema 'Amnistia i llibertat'. Segons la formació espanyolista, "atempta contra la neutralitat institucional". El seu líder local, Héctor Amelló, acusa l'alcaldessa, "amb la connivència del PSC", d'utilitzar l'edifici de l'Ajuntament com a "altaveu i plafó de propaganda separatista" i ha advertit que en cas de mantenir la pancarta "esgotarem totes les vies legals". 

Amelló ha recordat que les institucions que representen a tots els ciutadans, com l'Ajuntament, han de garantir l'objectivitat i la neutralitat institucional. "Hi ha multitud de sentències a Espanya que precisament alerten de com aquestes pancartes atempten contra la neutralitat institucional", ha exposat el regidor unionista. És per aquest motiu que el regidor ha presentat una instància dirigida a l'Ajuntament en la que exigeix la retirada immediata de la pancarta "però que tinguin clar que si no ho fan procedirem per altres vies perquè compleixin la llei".  

El portaveu de Ciutadans també ha retret al PSC l'actitud adoptada en aquest afer. "Una vegada més, com ja és habitual, els socialistes acaben sent la crossa del separatisme a canvi d'estar al govern i permeten al nacionalisme més radical que segresti les institucions i només governi per uns quants, és trist, és molt trist", ha afirmat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada