dimarts, 14 de setembre del 2021

Carme Forcadell a la concentració setmanal de la plaça del Vi de Girona

Carme Forcadell a la concentració setmanal de la plaça del Vi de Girona 

Forcadell, que ha assegurat que la presó no «l'ha canviat» ni a ella ni a la resta de líders independentistes empresonats, ha defensar els plens del Parlament del 6 i 7 de setembre de 2017, quan es van aprovar les lleis de desconnexió 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Girona (Gironès, comtat de Girona) 13/09/2021.- Llegim al Diari de Girona que desenes de persones s'han reunit a la plaça del Vi de Girona en l'habitual concentració dels dilluns de Girona Vota, que en aquesta ocasió ha tingut com a convidada Carme Forcadell.  

Forcadell, que ha assegurat que la presó no «l'ha canviat» ni a ella ni a la resta de líders independentistes empresonats, ha defensar els plens del Parlament de Catalunya del 6 i 7 de setembre de 2017, quan es van aprovar les lleis de desconnexió. «No me n'avergonyeixo, al contrari, estic orgullosa d'haver defensat la sobirania del Parlament i la llibertat d'expressió, que ens ha costat molt guanyar», ha afirmat Forcadell. I ha afegit que troba molt més vergonyós «que hi hagi famílies que no poden ni pagar la llum».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada