dilluns, 2 d’agost del 2021

L’Ajuntament de Palafrugell aprova una moció institucional en defensa dels drets LGTBIQ+

L'Ajuntament de Palafrugell aprova una moció institucional en defensa dels drets LGTBIQ+ 

Demana a la Generalitat amb el suport de tots els grups municipals que apliqui la llei contra l'homofòbia 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) 02/08/2021.- Llegim al Diari de Girona que l'Ajuntament de Palafrugell (Gavarres marítimes, Baix Empordà, comtat de Girona) ha aprovat amb el suport de tots els grups municipals una moció institucional en defensa dels drets LGTBIQ+. La moció va ser aprovada en l'últim ple nunicipal, on el regidor de JuntsxCat, Marc Heras, va afirmar que «durant l'última setmana vam veure actes d'incivisme i vandalisme contra els símbols de lluita del col·lectiu i pintades que no mereixen altre qualificatiu que rebutjables». Heras també va dir que «davant d'aquesta situació no podem fer ni un pas enrere i hem de donar veu a cada agressió i a cada atac per defensar la llibertat que cada persona té a ser, a sentir, a estimar i a viure com ho consideri». 

Per aquest motiu, l'Ajuntament va acordar instar el Govern de la Generalitat a aplicar la llei per garantir els drets del col·lectiu LGTBIQ+ i eradicar l'homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, i especialment el seu règim sancionador. 

D'altra banda, l'Ajuntament també es posa a disposició de totes les persones i de tots els col·lectius afectats per situacions intolerants perquè les puguin denunciar. A més, el Servei d'Atenció Integral (SAI), seguirà assessorant la ciutadania a través de les xarxes socials com l'Instagram @espailgtbipalafrugell, el seu telèfon 972 61 18 79 o el seu correu electrònic [espailgtbi@palafrugell.cat]. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada